نکاتی برای نگهداری از خودرو در روزهای گرما
نگهداری از خودرو در روزهای گرم تابستانی نیاز به دانش پیچیده ای ندارد بلکه با داشتن آگاهی مختصر در مورد نحوه عملکر قطعات در فصول مختلف سال می توانید کارآیی بیشتری را از خودرویتان انتظار داشته باشید. این روزها هوا آنقدر گرم شده که شرایط را برای دارندگان خودرو نیز سخت تر کرده است.
سیستم کولر خودرو را بازدید کنید
سیستم کولر خودرو را بازدید و سرویس های مربوط به آن مانند شارژ گاز، تعویض تسمه کولر و تعویض فیلتر خشک کن هوای کولر را انجام دهید. بهتر است از کولر به صورت بهینه استفاده کنید زیرا روشن بودن کولر، توان زیادی را از موتور می گیرد و سبب زیاد شدن دمای موتور و مصرف سوخت می گردد.
دمای سیستم خنک کاری موتور را تنظیم کنید
در ابتدای فصل تابستان ، دمای سیستم خنک کاری موتوررا در حد نرمال تنظیم کنید و مدار سیستم جرقه زنی و سیستم خنک کاری را بررسی کنید و در کل موتور خودرو را تحت آزمایش عملکرد قرار دهید و عیوب آن را برطرف کنید.
در هوای گرم مخزن شیشه شور را پر کنید
در فصل گرما و سرما منبع شیشه شور را از مایع پر کنید و هرگز از محلول های ضدیخ، در داخل مخزن شیشه شور نریزید. به علت نزدیکی مخزن شیشه شور به موتور و گرمای زیاد، خالی بودن منبع در فصل گرما سبب خشکی، شکنندگی و خرابی زودرس پلاستیک می شود.
ترموستات موتور را در فصل تابستان باز نکنید
وجود ترموستات روی موتور در فصل تابستان الزامی است زیرا موجب می شود که موتور پس از روشن شدن و دراوایل صبح سریع به دمای نرمال برسد پس هرگز ترموستات موتور را در فصل تابستان باز نکنید.
از سالم بودن ترموستات زمانی که موجب گرم شدن موتور می شود، اطمینان یابید. سپس باقی سیستم خنک کاری مانند رادیاتور، پمپ خنک کاری و تسمه را بررسی کنید و عیب های آن را برطرف نمایید . در فصل تابستان موتور خودرو به زمان کمتری برای گرم شدن احتیاج دارد.
تعویض روغن موتور خودرو در هوای گرم
اگر روغن موتور، جعبه دنده و دیفرانسیل خودروی شما از نوع زمستانه است ؛ در ابتدای فصل تابستان آن را با روغن های مناسب فصل یا چهارفصل تعویض کنید.
بررسی سیستم خنک کننده قبل از ریختن ضد یخ
از سلامت و کارآیی قسمت های مختلف سیستم خنک کاری مانند ترموستات، پمپ آب، شیلنگ ها و درب رادیاتور قبل از اضافه کردن ضد یخ اطمینان یابید.
تمام مسیر گردش ضد یخ را با باز کردن بست اتصال خروجی از ترموستات و شیلنگ لاستیکی با آب یا محلول های ویژه شستشو دهید. به وسیله برس پلاستیکی نرم بدنه بیرونی رادیاتوررا با محلول آب و صابون بشویید تا عبور هوا از میان پرده های رادیاتورراحت تر انجام شود.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hi there, yes this post is genuinely good and I have learned lot of things from it concerning blogging.
thanks.